zondag 23 juni 2013

Klein water rondom Delft

Wat doen we dit jaar met de clubtocht? Niet te moeilijk, afwisselend, iets bijzonders. Tochtje door Delft. Leuk. Nog leuker om ernaartoe te varen. Hoewel de weersvoorspellingen beroerd waren, gingen we met 14 vaarders op pad, 2 volgauto's voor de support.Start in Schipluiden met koffie en gebak, typisch Schipluidens schuimgebak. Genoeg calorie├źn voor de hele dag. Wind in de rug, stevige wind. Altijd riskant, want je moet ook een keer terug. Maar voorlopig genoten we ervan. Veel waterlelies, een enkele keer overdragen en voor de souplesse in de rug mochten we ook een paar heel lage bruggetjes onderdoor.

In Delft konden we lunchen in de zon, op het veldje voor het Science Centre. Museumjaarkaart getrokken en een uurtje rond gekeken. En overal aan gezeten, want dat moest. Prachtige speel- en ontdekplek, ook voor volwassenen. Maar je moet er wel tegen kunnen, dat kinderen voorrang krijgen en de vluchtsimulator bezetten.
Terug zoals verwacht stevig tegen de wind in peddelen. Nog een paar Delftse grachtjes meegepakt en natuurlijk veel belangstelling gewekt.Om te vieren dat de club 81 jaar bestaat, sloten we af met een prima barbecue. Vingers bij afgelikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo,

Bedankt voor je reactie! In principe staat je reactie snel op het blog van Never Dry. Mocht de redactie aan het peddelen zijn, kan het iets langer duren.

Mocht je reactie onzinnig, dan wel kwetsend of racistisch zijn, dan heeft de redactie het volste recht om je reactie te niet te publiceren.

Met vriendelijke groet,


De redactie