donderdag 21 januari 2010

Algemene informatie

Accommodatie

Never Dry is te vinden in een rijtje watersportverenigingen aan de Kralingse Plaslaan. Achter de witte houten gevel tref je een gerenoveerd interieur aan. Dit bestaat uit een gezellige kantine, een mooie kleedkamer (gemengd). Het gebouw is voorzien van centrale verwarming, toilet en douche. Hiernaast is een ruimte waar ongeveer 65 boten een plek hebben.

Kano kopen

Snel een kano kopen en dan een plek zoeken? Hoe begrijpelijk ook, dit is misschien niet de slimste manier. Gebruik de voorzieningen van Never Dry om van alles uit te proberen. Een lid van de vereniging kan beschikken over verschillende boten, peddels en toebehoren. Vaar ook verschillend water onder verschillende omstandigheden. Daarbij zijn andere leden altijd bereid hun kennis over te dragen. Zo kan je beter beoordelen welke kano bij je past.

Kanocursus

Loop dan op woensdagavond eens binnen in ons clubhuis en maak een afspraak. Meer informatie.

Recreatie

Meestal wordt door een aantal leden op woensdagavond besloten om in het aanstaande weekend iets te ondernemen. De toercommissie organiseert regelmatig tochten. Het accent ligt op toertochten met tijd voor natuurbeleving en aandacht voor beginners en gevorderden. Vaarwater en boottype kunnen sterk verschillen. Van stil binnenwater tot open zee. Van open kano tot zeekajak. Eigen initiatief bepaalt veel van wat er gebeurt.

Contact

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo,

Bedankt voor je reactie! In principe staat je reactie snel op het blog van Never Dry. Mocht de redactie aan het peddelen zijn, kan het iets langer duren.

Mocht je reactie onzinnig, dan wel kwetsend of racistisch zijn, dan heeft de redactie het volste recht om je reactie te niet te publiceren.

Met vriendelijke groet,


De redactie