donderdag 31 maart 2011

Rondje om Tiengemeten!


Zaterdag 9 april varen we een rondje om het eiland Tiengemeten, gelegen in het Haringvliet. Het is een tocht op groot water van ongeveer 20 km. In principe kan je mee als je goed in je boot zit, heel veel grootwaterervaring is niet vereist. Als je twijfelt, neem dan contact op met Iede of Tom. Planning is ongeveer als volgt:

09u00 verzamelen
09u30 vertrek
11u00 in het water bij Nieuwendijk (in de buurt van Zuid-Beijerland in de Hoeksche Waard)
16u00 vertrek naar Rotterdam vanaf Nieuwendijk

Onderweg pauzeren we op het eiland. Mocht er meer dan windkracht 4 worden voorspeld, dan kan de tocht afgeblazen worden of enkele deelnemers worden afgezegd op basis van hun ervaring. Uitrusting is de standaard grootwateruitrusting, zwemvest verplicht en uiteraard droge kleding. Tevens een thermoskan met heet water voor thee/koffie/soep/noodles/kruik, voldoende eten en snacks voor in je zwemvest.

Opgeven kan bij Tom, geef even aan of je een auto hebt en hoeveel boten en/of mensen je mee kan nemen.

TIP: De dag erop organiseert Harm een tocht over het Hollands Diep, als training voor de Noorwegenreis. Dat is dus vlakbij! Eventueel kan je overnachten op een camping in de Hoeksche Waard om de dag erop bij zijn tocht aan te sluiten. Mail Tom voor tips!

1 opmerking:

 1. Mensen die zich tot nu toe opgegeven hebben:

  - Juliette
  - Astrid
  - Teun
  - Frank
  - Dennis
  - Pauline
  - Ed
  - Léon
  - Iede
  - Tom

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,

Bedankt voor je reactie! In principe staat je reactie snel op het blog van Never Dry. Mocht de redactie aan het peddelen zijn, kan het iets langer duren.

Mocht je reactie onzinnig, dan wel kwetsend of racistisch zijn, dan heeft de redactie het volste recht om je reactie te niet te publiceren.

Met vriendelijke groet,


De redactie