zondag 3 oktober 2010

Tocht over de Nieuwkoopse plassen (19 september 2010)


Dit jaar heeft Otto een "beginners" tocht georganiseerd op de Nieuwkoopse plassen. Een afwisselende tocht door kleine slootjes, brede vaarten en een stukje over de plas. Kortom een tocht waarbij alle vormen van kanovaren in Nederland aan bod komen.

Ondanks de slechte vooruitzichten blijft het de hele dag droog. De pauzes duren niet te lang. Door de lage temperatuur en wind zoeken wij snel de boten weer op om weer warm te worden door het peddelen.
Gelukkig blijft er niemand steken in de smalle slootjes. Deze zijn op sommige plaatsen zo smal dat je geen ruimte hebt om aan weerszijde je peddel in het water te kunnen steken. Op de plas staat door de zuidwestenwind een stevige golfslag, maar iedereen blijft overeind.

De dag wordt afgesloten met heerlijke koffie en appeltaart in Noorden. Er wordt eenstemmig besloten dat alleen daarom al de tocht volgend jaar weer op de kalender moet komen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo,

Bedankt voor je reactie! In principe staat je reactie snel op het blog van Never Dry. Mocht de redactie aan het peddelen zijn, kan het iets langer duren.

Mocht je reactie onzinnig, dan wel kwetsend of racistisch zijn, dan heeft de redactie het volste recht om je reactie te niet te publiceren.

Met vriendelijke groet,


De redactie