donderdag 21 januari 2010

Zwembadtraining 2010


Begin 2010 is er weer een zwembadtraining op vier zaterdagen van 12:30 tot 13:30 in het zwembad in Nieuwerkerk aan de IJssel. Zorg dat je uiterlijk 11 uur op de club bent om boten schoon te maken en op te laden.
De data zijn: 9-16 en 30 januari en 13 februari.

Voor degene die nog niet mee geweest zijn:
Dit is een gelegenheid om met de kano in het zwembad diverse technieken en reddingen te oefenen. Er wordt niet structureel vanuit de vereniging instructie georganiseerd, maar er zijn meestal voldoende “ervaren” leden die aanwijzingen kunnen geven.

Wil je meedoen ?
Dan moet je van te voren opgeven, het liefst via de mail: roest.heemskerk (at) planet.nl , eventueel via het bord. Je inschrijving is pas definitief als je betaald heb.

op rekening 247533 .t.n.v. Kralingsche Canoclub Never Dry.

De prijs voor 2, 3 of 4 keer is 20 euro. Kan je maar één keer, dan betaal je 6 euro.

Voorbereiding:
Van de voren wordt en nog e.e.a. verteld over de huisregels in het zwembad en hoe om te gaan met de kano’s.
De kano’s mogen alleen brandschoon het zwembad in, dus de eerste keer iedereen op tijd om boten te soppen.
Wees zelf initiatiefrijk, zorg van tevoren dat je een boot hebt, dat die op tijd schoon is. Regel een plek op auto of trailer.

Groet,
Erik Heemskerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo,

Bedankt voor je reactie! In principe staat je reactie snel op het blog van Never Dry. Mocht de redactie aan het peddelen zijn, kan het iets langer duren.

Mocht je reactie onzinnig, dan wel kwetsend of racistisch zijn, dan heeft de redactie het volste recht om je reactie te niet te publiceren.

Met vriendelijke groet,


De redactie